O NAMA

Dobrodošli!

Dobar glas daleko se čuje, kaže narodna poslovica. U ovom poslu intenzivno smo od 1994. godine. U 24 godina rada i osobnog iskustva, uspjeli smo marljivim, konkretnim, urednim i visokokvalitetnim radom, ono o čemu mnogi i na kraju radnog vijeka mogu samo sanjati.

Vođeni dobrim glasom, reprezentativni i eskluzivni naručitelji povjerili su nam svoje prostore na uređenje i održavanje, pa ćemo nabrojati samo neke:  Alžirska i Kazahstanska ambasada,  HNB i radovi njihovim djelatnicima, Kaufland trgovine, Hoteli na Korčuli, Hoteli u Opatiji, Apartmani na Murteru, radovi uzduž cijelog Jadrana i naših lijepih otoka, radovi hrvatskim političarima, Radovi za Tepih centar, MDK gradjevinar, i CSP. Radovi na shopping centru: PREČKO, ARENA, WEST GATE i Kozmetički saloni i Noćni klubovi.

Posebno izdvajamo:
– Pravoslavno svetište Manastir Lepavina – cijeli unutarnji interijer osim samog oslikavanja.
– Naftna platforma Paul B Loyd Jr. u Nizozemskoj
– Raznim doktorima među najjačim u hrvatskoj za IVF, HEMODIJALIZU, STOMATOLOGIJU I prvom čovjeku OTORINOLARINGOLOGU.

Sve ove godine rada, stekli smo bogato iskustvo i napunili listu naših zadovoljnih klijenata. Vaše ideje ćemo realizirati na najbolji mogući način.

Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim, kvalitetnim i brzim ličiocima, na pravom ste mjestu! Obratite nam se s povjerenjem i nećete požaliti!

 

Vaš Fikret Mujkić.